An Unbiased View of crema de ochi rejuvenare

Wiki Article

Retinolul este un derivat sintetic al vitaminei A, grupul de vitamine liposolubile gasite in morcovi, oua si cartofi dulci.

Toate produsele sunt testate și formulate de medici dermatologi pentru o toleranță ridicată chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Dacă nu ai piele sensibilă și tolerezi retinolul, după vârsta de 30 de ani este bine să-l incluzi în rutina zilnică pentru ca tenul tău să se poată regenera mai ușor. 

Cum alegi cea mai bună cremă antirid? Ce proprietăți și caracteristici trebuie să aibă crema antirid potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Masca de față Royal Golden Mask accelerează regenerarea celulelor, reduce umflăturile și acționează ca un inhibitor asupra enzimei care distruge colagenul, Adult malesținând astfel aspectul tânăr al pielii.

Retinolul este un derivat sintetic al vitaminei A, dar face parte dintr-o categorie mai mare de retinoizi. Dupa cum mentionam, prin aplicare locala, acest produs se transforma in acid retinoic cu ajutorul enzimelor specializate care se gasesc in piele.

Această cremă prin complexul de vitamine și minerale din compoziția ei ajută la prevenirea apariției ridurilor.

Topim ciocolata alba impreuna cu smantana dulce pentru frisca, fie la microunde, fie la bain marie si amestecam bine pana cand ciocolata este bine topita.

- produs de ingrijire hidratant si nutritiv de ameliorare a uscaciunii cutanate induse de tratamentul anti-acneic oral;

Indicaţii: Cremă intens hidratantă cu textură lejeră pentru pielea sensibilă, deshidratată, regulară şi/sau mixtă.

Gel spumant ce curăță delicat și previne apariția imperfecțiunilor din etapa de curățare.Piele mixtă sau grasă.

Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului și a altor impurități.

Collamask penetrează straturile pielii aducând astfel un aport significant de nutrienți și primeste mai multe informatii vitamine celulelor epidermei.

Creste productia de energie moleculara proprie pielii si revigoreaza astfel tesuturile in profunzime. Dispune de o components treatment intra fast in piele si confera prospetime si luminozitate.

Report this wiki page